Avis Uslovi Iznajmljivanja
tel/fax. ++381 11 3190147       webmaster@bwcyu.com       www.bwcyu.com     

 

Osnovan:   Sept 1, 1999

logo.jpg (1610 bytes)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

03 Jan 2003

 

 

Uslovi iznajmljivanja

Tarife

Minimalno korišcenje vozila je 1 dan/24 sata. Avis nudi redovne tarife Najma i kilometara i Najma sa neogranicenim kilometrima. Najmoprimac odgovara za sve saobracajne prekršaje i pogrešno parkiranje. Obracun usluge najma vozila je u dinarima. Avis zadrzava pravo promene cena bez prethodne najave.

Vozacka dozvola i starost

Najmoprimac/vozac mora da ima najmanje 25 godina starosti i mora da poseduje vozacku dozvolu staru najmanje 1 godinu.

Tarifa ukljucuje

Troškovi najma ukljucuju vreme najma i predjene kilometre, Opšte osiguranje od odgovornosti za štete pricinjene trecim licima, pokrice štete za gubitak vozila u pozaru.

Tarifa iskljucuje

Troškovi najma iskljucuju oštecenja na vozilu Avisa i kradju vozila Avisa u toku najma, trajni ili delimicni gubitak radne sposobnosti vozaca i putnika u vozilu koji nastalih udesom vozila, poreze, dodatne usluge i ostala osiguranja.

Dodatno pokrice

Osiguranje za štete na vozilu Avisa oslobadja Najmoprimca/vozaca odgovornosti za sve štete na vozilu Avisa u toku najma uz placanje Ucešca u šteti prema pojedinacnom štetnom dogadjaju.

Osiguranje za kradju vozila Avisa oslobadja Najmoprimca/vozaca odgovornosti za štetu nastalu kradjom vozila Avisa u toku najma uz placanje Ucešca u vrednosti ukradenog vozila.

Licno osiguranje putnika daje pokrice vozacu i svim putnicima u slucaju privremene ili trajne nesposobnosti za rad i/ili smrt.

Gorivo

Sva vozila se iznajmjuju sa putnim rezervoarom goriva, i cene ne ukljucuju trošak utrošenog goriva. Ukoliko se vozilo ne vrati sa punim rezervoarom, Avis ce naplatiti utrošeno gorivo i 10% na ime troška punjenja vozila.

nazad